?بهترین زمان برای استفاده از قارچ کش، اوایل صبح یا غروب است. برای سم‌پاشی روزی رو انتخاب کنین که باد و باران نباشه.

در اینجا با مراحل درمان طبیعی و خانگی مقابله با بیماری‌های قارچی در گیاهان خانگی و آپارتمانی آشنا می‌شین:1️⃣ همیشه گیاهان خود را نگاه کنین و به دنبال علائم بیماری‌های قارچی به خصوص در ماههای سرد تر پاییزی و زمستانی باشین. لکه‌های برگی که در اثر عفونت‌های قارچی ایجاد می‌شن، از نظر رنگ، شکل و اندازه متفاوت بوده و ظاهر آنها بستگی به عامل قارچی آلوده‌ کننده گیاه داره.
حواستون به لکه‌های قهوه‌ای کوچیک با حاشیه‌های زرد رنگ روی برگ‌ها باشه، این لکه ‌ها ممکنه شبیه به سیبل تیراندازی به نظر رسیده و حلقه‌های متحدالمرکز داشته باشن. برخی از قارچ‌ها برگها رو آلوده می‌کنن و باعث پژمردگی و ریزش برگها می‌شن.

2️⃣ به محض مشاهده اولین علائم آلودگی ، گیاه آلوده رو به مکان دیگری منتقل کنین. فورا گیاه بیمار رو از گیاهان دیگه جدا کنین تا جلوی گسترش قارچ به گیاهان سالم رو بگیرین.

3️⃣برگهای آلوده گیاه رو بچینین. هر برگی رو که هرگونه لکه قارچی روی اون دیدین، باید آلوده در نظر بگیرین. اگر گیاه تون پر پشت و پر شاخ و برگه، کمی از برگ‌های داخلیش رو بچینین تا جریان هوای خوبی بین برگ‌ها برقرار بشه. جریان هوای مناسب یکی از فاکتورهای مهم در مقابله با بیماری‌های قارچی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *